« Takaisin

Liimat

Liimat, lukitteet ja tiivistysaineet

Liimat / Liimaus

Weicon yksikomponettiset ja 2-komponenttiset liimat, lukitteet ja tiivistysaineet ovat tarkoitettu teollisuuden käyttöön. Liimoja ja tiivisteaineita käytetään valmistavan teollisuuden eri osa-alueilla sekä kunnossapidon apuna. Miten etsiä sopiva liima tai miten liimata? Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean tuotteen sekä työohjeet.

Yksikomponenttiliimat
Syanoakrylaatit (pikaliimat)

Syanoakrylaatit ovat liuotinvapaita, yksikomponenttisia, kylmäkovettuvia liimoja, joilla on nopea kemiallinen reaktio osissa, jotka haluat liimata yhteen kosteana ja jotka kovettuvat paineen alaisena. Niillä on korkea tartuntalujuus ja siksi ne tarttuvat erittäin hyvin jopa erittäin sileille pinnoille ja sitovat melkein kaikki materiaalit toisiinsa muutamassa sekunnissa. Siksi näitä liimoja voidaan käyttää laajasti lähes kaikilla teollisuuden ja kaupan aloilla, mutta myös kotitalouksissa ja harrastus-askarteissa. Esimerkki tällaisesta liimasta on WEICON Contact VA 100 metallien, muovin ja kumin liimaamiseen. VA 100 on ihanteellinen tee-se-itse-alalle, mutta sitä voidaan käyttää myös monilla teollisuuden aloilla. Voidaan liimata esim. metallia, lasia, puuta, muovia, keramiikkaa, nahkaa sekä kumia.

2-komponenttiliimat 
Akrylaattiliimat

Kriittisille kohteille helppokäyttöisiä korkean lujuuden omaavia akrylaattiliimoja.
Kovettajan ja adhesiivin erillinen levittäminen vastinpinnoille tuottaa 2 komponenttiliiman korkean lujuuden 1-komponenttiliiman käytön helppoudella.
– liimat omaavat korkeimmat kuoriutumislujuuden verrattuna muihin liima-ainesiin
– liimat ovat lämmönkestäviä +180°C saakka.
– soveltuvat myös esim. alumiiniin, oksidoituneiden tai kromattujen pintojen liimaamiseen
– liimat pysyvät elastisina ja iskunkestävinä kuivumisen jälkeen

Epoksiliimat / epoksimassat

2-komponenttisia helppokäyttöisiä liimoja / korjaumassoja valmistavalle teollisuudelle sekä kunnossapidolle. Suuremmille välyksille / toleransseille. Soveltuvat metallin, muovin, keramiikalle lasille jne. Osaa tuotteista käytetään myös täyteaineina. Pikaepoksi, epoksihartsi, terästäytteinen epoksi.

Huomio!
Liimattavien pintojen oikea esikäsittely on ratkaisevan tärkeää onnistuneen levityksen ja kestävän liimauksen kannalta, ja sen pitäisi siksi olla aina tärkeä askel työprosessissa. Pintojen tulee olla puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Monien tyyppisten pintojen epäpuhtaudet, kuten öljy, rasva, pöly ja lika, voidaan poistaa pintapuhdistusaineilla, kuten Weicon Puhditus S-sprayllä.

Onko liimaaminen ongelma tai oikeaa lukitetta ei meinaa löytyä? Ota yhteyttä info@unitag.fi , niin ratkaistaan liimaamiseen liittyvät ongelmat yhdessä.